Nadežda ima samo jedan uslov za Tomu Panića: Oprostiće mu prevaru ako pristane na ovo!

205

Iako je burno reagovala na to što ju je nevjenčani suprug javno varao u rijalitiju, Nadežda Biljić priznaje da za njih još nije sve izgubljeno.

Pjevačica će prihvatiti Tomu Panića u svoj dom i oprostiti mu prevaru, ali pod jednim uslovom – samo ukoliko se testira na HIV.

– Imam jedan uslov, da se testira na HIV zato što je imao s.ks bez k..doma. Smatram da, kada imaš s.ksualni odnos sa bilo kim koga ne poznaješ bez prezervativa, treba da se testiraš. Moraće da se testira i na hepatitis C i na svašta nešto – objasnila je ona.

Pjevačica i bivša učesnica “Zadruge” ispratila je nevjenčanog supruga u četvrtu sezonu spomenutog rijalitija, a onda ju je on pred milionskim auditorijumom prevario sa Paulom Hublin, a bio je blizak i sa drugim zadrugarkama.

Biljićeva, koja sa Tomom ima osmomjesečnog sina Longa, u prvi mah mu je poručila da na nju i dijete može da zaboravi, međutim, kako vrijeme odmiče, postaje svjesna da djetetu ne može da uskrati oca, kakav god da je.

– Za to se još uvijek lomim, zato što mislim da moje dijete nije zaslužilo da se ja prepucavam preko njegovog oca jer će to sve da se odrazi na njega. Smatram da on ima potpuno pravo da viđa dijete, kao otac, ali sam isto tako rekla ako mi još jednom bude ušao u kuću pijan, agresivan ili bilo kako, da ću morati da kontaktiram sa socijalnom službom – ispričala je Nadežda u velikoj ispovijesti i priznala da i dalje voli oca svog djeteta:

– Naravno da ga volim i sigurno ću ga voljeti narednih pet godina. Jer ja imam 30 godina, ja s tim čovjekom imam dijete i postoje prelijepi trenuci u našoj vezi, o kojima on nikad neće pričati iz sujete da bi oprao sve ovo što je uradio.

Izvor: Republika.rs