Prikovana sam za krevet, imam velike mučnine: Luna se u 3. mjesecu trudnoće pojavila u emisiji, pa progovorila o spolu bebe!

344

Bivša rijaliti učesnica, Luna Đogani čeka prvo dijete sa vjerenikom Markom Miljkovićem. Ona je sada gostujući u emisiji otkrila kako podnosi trudničke dane.

“Ušla sam u treći mjesec i prelijepo se osjećam, nadam se da tako i izgledam. Imaš sreće što mi je danas dobar danas, inače sam prikovana za krevet, imam velike mučnine”, rekla je Luna, a voditelj ju je pitao da li je sve u redu sada, s obzirom da je bilo priče da ne može da ostane u drugom stanju:

“Da, imala sam zdravstvenih problema. Uspjela sam da ga izliječim, imala sam neke intervencije. Izmišljali su svašta. Mislila sam da neću moći da ostanem u drugom stanju, tako su mi i rekli, ali desilo se čudo. Ja sam mnogo željela da postanem majka. Marko i ja smo radili na tome”, otkrila je ona.

Na pitanje kako je reagovala kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, ona je odgovorila:

“Preblijedila sam, ćutala sam dvadeset minuta. Nisam mogla da vjerujem šta me je snašlo. Postala sam spokojnija, mirnija, spavam kao beba, puna sam ljubavi, prelijepe energije i svi mi kažu da se to osjeća”, priča Đoganijeva kroz osmijeh.

Luna je progovorila i o spolu bebe, ali i o imenima koje su isplanirali.

“Ja sam sada 9. nedjelja. Saznaćemo uskoro. Uvijek je rano. Svi oko mene govore da nosim dječaka, svi su ubijeđeni da je dječak. Meni je samo bitno da je živo i zdravo. Djevojčica će se zvati Mia, a dječak Luka. Marko i ja volimo ta kratka imena”, otkrila je u Amidži šouu.

Izvor: Kurir