Kulićeva apeluje na državne institucije da joj pomognu: Molim socijalnu službu da Miljani oduzme sina!

488

Marija Kulić i kćerka Miljana posvađale su se i izvrijeđale kao nikada do sada. Pljuštale su skandalozne optužbe, a Marija je u trenutku bijesa čak apelovala i na državne institucije.

Naime, kćerka je optužila majku da želi da joj uništi idilu koju ima i da joj nabaci socijalnu službu na vrat ne bi li joj oduzeli sina Željka zbog toga što je ljubomorna i, prema njenim riječima, ona je umislila da je njen unuk zapravo njeno dijete.

Nakon ponovnog pomirenja starlete i Lazara Čolića Zole, Miljanina majka je pukla i kroz suze rekla šta misli o svojoj kćerki kao majci.

Marija: Kao da mi je neko sipao kofu g..ana! Ova sezona mi je najteža. Mislila sam da je sada zaista kraj. Nisam je razumjela, ali sam prešla i preko posljednjeg puta kada su se pomirili. Više nemam riječi i ne znam šta da kažem. Ona mi cijeli dan puni glavu o tome da je ne voli, da samo troši njen novac, da ne može da ga gleda ovdje. Pljune, pa liže…

Miljana: Majka mi priča o odricanju, otac prijeti da će da se ub.je zbog mene. Ja mislim da hoće da me zaplaše. Priča mi da će da zove policiju. Policija me zatekne van kuće, dobijem 48 sati zabranu prilaska, samo zato što sam htjela da odem kod Zole da ga vidim. Mogla sam da završim u zatvoru zbog nje. Tada umalo nisam ostala bez sina.

Marija: Neka ide kod njega ako hoće, što se luksuzira i uzima pare od djeteta.

Miljana: Moja majka je ljubomorna na moje dijete i mene i misli da mu je ona majka.

Marija: Meni je zadovoljstvo kada je dijete sa mnom, ali ne može ona da spava po cijeli dan a cijelu noć da pije i onda kada treba da ga šeta kaže da ne može. Zola dijete uči da se plazi i da priča ružne riječi.

Miljana: Pričaš da se dr.giram, ja sam samo tri puta probala ovog ljeta, šta ti pričaš, da li hoćeš da mi oduzmu dijete? Tri puta sam probala… Jao, bože.

Marija: Ljudi, šta da radim? Pričaju mi da je jedna ruka 500 eura, šta da radim? Molim socijalnu službu da joj oduzmu sina. N..komanka ne brine o Željku. Kao plaši se da ostane sama s njim. Pa onda se plaši da ga hrani da se slučajno ne zadavi. Ma folirantkinja jedna. Zapostavlja dijete zbog Zole i kocke.

Miljana: Rođena majka hoće da mi napakosti. Je l’ vi vidite šta ona radi, hoće da mi oduzmu sina. Priznala sam da sam uradila to tri puta ovog ljeta, ona ustane i kaže da mogu da mi oduzmu dijete. Tri puta ovolicno probala, šta treba da uradim? Rekla sam i da se kajem i da neću više u kazino. Ona priča da sam n..komanka. Dovodiš me u situaciju da se ponašam kao Žizela. Tri puta sam probala ovog ljeta i više neću nikada.

Izvor: Republika.rs