“ŠTA SI RADILA U KOLIMA DA BI DOBILA PESMU?!” Vuk Mob u ŽESTOKOM klinču sa Zvezdanom (VIDEO)

182

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, ustao je nakon Jovane Matijević da prokomentariše današnju raspodelu budžeta vođe Marka Đedovića.

Njeno izlaganje je pre toga iznerviralo Filipa Cara, zbog toga što je smatrao da nije dovoljno zamerila Đedoviću na komentarima. Ovo joj je zamerio i reper.

– Ovde treba da imate svoj stav, da bi se ljudi koji prate poistovetili… Vi ste ćutolozi, niko nema svoje mišljenje, niko nema svoj stav. Da me neko izvređa, ja bih rekao: “Slušaj, bre, klošarčino, to, to i to”. Nemate poštovanja prema sebi, zato i nikad neće biti zvezde. Prva neće biti ni Zvezdana – pobesneo je Vuk.

– Bitno da si ti zvezda, meni nisi zvezda – uzvratila je Zvezdana.

– Baš tebi jesam. Ti si pevačica. Nama pevačima su bitne brojke na Jutjubu, na nastupu i cena. Ja sam za tebe Buda. Svima sam zvezda – poručio je Vuk.

– Meni nikad nećeš biti zvezda. Možeš da budeš klincima zvezda. Znam kako praviš muziku, imaš program kojim se pravi bit, kradu se bitovi, pevaš na plejbek, to je to što ti znaš – dobacila je pevačica.

– Koliko ti košta nastup? Pevam na plejbek? Ko je pobedio na “Zadrugoviziji”? – rekao je Vuk, pa se popeo na stub i počeo da peva “Molitvu”.

– To je druga stvar. Pobedio si zahvaljujući Moniki – dobacila je Zvezdana.

– Molitva, kao žar na mojim usnama je – pevao je Vuk na stolu.

– Nisi imao ni tri nastupa ovog leta – rekla je Stevanovićeva.

– Šta si radila u kolima za pesmu? Šta si radila da bi dobila pesmu? – vikao je Vuk.

Tomović je stao na stranu Vuka Moba, a Zvezdana mu je rekla da je gej.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Srbija Danas