MOGLA SAM DA ZAVRŠIM U ZATVORU ZBOG NJE, MISLI DA JE ŽELJKOVA MAJKA: Kulićke u svađi zbog Zole, on tražio još jednu ŠANSU!

199

Miljana i Marija Kulić ponovo su se posvađale zbog Lazara Čolića Zole.

“Ja ovo slušam svaki dan, jednostavno sam oguglao na ove stvari. Imao bih svašta da kažem na ovo kad me pljuje po stoti put… Borim se sa tim, neću da se svađam sa njom, ali ponižava me najniže. Ne moram da slušam pred ovim ljudima, kad slušam svaki dan “, počeo je Zola.

“Da li treba da lažem?”, ubacila se Miljana.

“Ja sam taj koji je milion puta pretrpeo uvrede na račun majke i porodice, mnogo više nego ona. Ja sebe ne pravdam za uvrede prema Mariji, ali ja sam njoj mnogo veće oprostio. Što se tiče Miljaninog ponašanja, komplikovaniju osobu nisam upoznao. Sve joj smeta. Ona Mariji sa strane kaže sve i što jeste i što nije, naravno da će Marija da ima loše mišljenje o meni. Naravno da se posle svađamo, jer Miljana uđe u apartman i kaže svašta. Tako se stalno dešava. Ja ću se truditi maksimalno da budem podrška. Nadam se da će me manje u ovim izlaganjima ponižavati. Nisam ni ja za sve kriv. Nije ni njoj lako, rekla mi je da joj je cela porodica okrenula leđa. Biću uz nju, a ona nek prepiše sav novac na Marijin račun”, istakao je Čolić.

“Uradite to”, dobacio je Lepi Mića.

“Džabe to, njoj će za deset dana da kaže da ide odavde i opet neće da zaradi pare”, istakla je Marija.

“Ti mi mama prva kažeš da idem. Rekla si mi da se ne vraćam, jer sam najgora “, dodala je Miljana.

Kurir