ZADRUGARI URNISALI TOMU, STAVLJEN NA STUB SRAMA ZBOG VEZE SA PAULOM: Matora mu dala savet zlata vredan, a Marija ga DOKRAJČILA

191

Zadrugari su urnisali Tomu Panića zbog veze sa Paulom Hublin. Osuli drvlje i kamenje po njemu.

Prvi klip koji su zadrugari pogledali bio je vezan za Tomu Panića i Paulu Hublin, naime video je bio vezan za njihovu ljubav koja je od skoro javna. Paula se sve vreme osmehivala, ali i Toma nije prestao da se smeje i krije lice koje se evidentno zacrvenelo. Fran Pujas,ali i mnogi drugi, imali su različite reakcije.

“Ovo je više od igre! Oni zadatak izvršavaju dok drugi spavaju. Sve se vidi. Za mene ovo jeste i sa jedne i sa druge strane emocija. Toma je čak postao i ljubomoran, dakle rodila se ljubav. Videćemo još koji dan da dođe, a tebe Tomo treba da bude sramota. Kao oženjen čovek ovo nisi smeo da prihvatiš. Kod tebe postoje dve solucije, ili da ne voliš Nadeždu, ili ste se dogovorili da igraš igricu. Ljudi zarad novca svašta rade, jer napolju ne mogu taj novac da zarade”, rekla je Marija.

“Meni je ovo odvratno, ja sam napolju videla ceo cirkus samo zbog Milice, a mogu da zamislim kako joj je sad. Ja ovo ne podržavam, katastrofa mi je sve ovo”, rekla je Sanja.

“Nisam neko ko treba da morališe, ali ovo nije normalno. Trebao je da odgovori i kaže sve”, rekla je Matora.

Kurir