“MILJANA JE TVOJA KARTA DO POBEDE” Zorica Brunclik posavetovala Mišela, a njegov odgovor je ŠOKIRAO SVE

209

Numerom “Sve do zadnje pare” u originalnoj izvedbi popularne pevačice Stoje, ali i poznatog pevača Radiše Trajkovića Đanija, predstavili su se Dragana Mitrović, Mišel Gvozdenović i Milan Janković Čorba.

Oni su svojom imitacijom pokazali svoje glasovne sposobnosti, a s obzirom na to da se svo troje bave muzikom, njima ovo nije bio težak posao. Mišel i Čorba delovali su kao da već dugi niz godina unazad zajedno nastupaju, što su rekli i komentari stručnog žirija.

– Ti si dobio takvu priliku da iskočiš u prvi plan, a ne koristiš, ti imaš facu da se čovek prepadne od tebe, stalno si za stolom namrgođen, imaš lep osmeh, a pevaš fenomenalno. Moj ti je savet, hrišćanski je praštati, Miljana je put i karta za pobedu, to bi ti dobro došlo. Ti dečko, i ti si stegnut, ovo ovako ovde, plus ovo ovako ovde, ti si u finalu. Ona je broš bila vama dvojci. Tebi mico ni ne treba da haljina – rekla je Zorica.

– Meni je pukla haljina, zato sam bila stegnuta – izjavila je Dragana.

– Zahvalio bih se na vašim savetima, imaću to na umu – uzvratio je Mišel.

– Ja neću da dužim, stvarno ste pokidali, ja sam se iznenadila za Čorbu, tvoja energija je bila ludačka. Mišelu, nemam šta da govorim, jedan od najboljih vokala među nama. Iskoristi sve vreme dok si tamo, Dragana bila si prelepa, ulepšala si scenu – rekla je Katarina Grujić.

– Meni nije jasno da li je ovo bio plejbek ili uživo, Dragana izgledaš kao boginja, neverovatno. Mišel, mislim da se sprema za veliki povratak, tiha voda… – rekao je Dejan Milićević.

Detalji ovog nastupa u nastavku teskta.

Srbija Danas