ZA DISKVALIFIKACIJU! NAROD BESAN: U svađi sa Kristijanom Kulićke PREKRŠILE UGOVOR sa PRODUKCIJOM?

633

Sinoć je nasttao opšti haos kada je u svađi na pomen njegove supruge, Kristijan Golubović na.rnuo na Miljanu i Mariju Kulić.

Miljana Kulić je nastavila žestok sukob sa Golubovićem, te mu rekla da je on doživotni robijaš i da navodno njega čeka do 12 godina robije zbog pretnji smr.u Staniji Dobrojević. Nakon toga je usledio haos, a danas su i gledaoci besni, jer je navodno Miljana rekla informaciju iz spoljnog sveta.

– Produkcijo: Odakle Miljani informacija o prijavi koju je Stanija podnela protiv Kristijana? 12 godina – a onda su usledili komentari da Kulićke imaju telefon.

Ono što nikome nije jasno, obzirom da su pr.tnje koje je Kristijan uputio Staniji bile u rijalitiju, kako Miljana zna da je Stanija podnela krivičnu prijavu protiv Golubovića, kada je tada bila u rijalitiju, a Stanija je to objavila na svom Instagram profilu.

Zatim su se nizale spekulacije, da Kulićeve imaju telefon.

Podsetimo, Marija je jednom prilikom rekla da ima po ugovoru sa produkcijom, pravo na dva minuta razgovora sa porodicom u prisustvu produkcije, kako bi znala da su svi dobro, a da li je Miljana ovako saznala za tužbu Goluboviću ili drugačije, ostaje nam da saznamo…

Srbija Danas