Možda je nekome zanimljivo, ali meni nije: Anastasija pitala Cecu o udaji, a onda je uslijedio žestok odgovor!

269

Majka i kćerka, Anastasija Ražnatović i Ceca Ražnatović ispitivale su jedna drugu o stvarima koje zanimaju kako njih dvije međusobno, tako i njihove fanove.

Naime, Anastasija je na samom početku upitala mamu kada bi morala da odluči ko joj je bolje dijete, Veljko ili ona, koga bi odabrala.

– Zavisi od toga kojeg dana bi me to pitali! To je jedna fluktuirajuća titula… Hahaha! Toliko ste različiti, toliko moji, oboje vas obožavam.

Anastasija je zatim istakla da se u u medijima često potencira njena udaja, te da Cecinu skoro više niko ni ne spominje, pa je zamolila mamu da prokomentariše to.

– Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vrijeme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča, a moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije.

Cecu je zanimalo da joj Anastasija otkrije šta je to najviše nervira kod nje.

– To što ne mogu ni pod tačkom razno da te istjeram iz kuće. Nemam drugu, ali ova vrijedi kao dvije – odgovorila je Anastasija koja je isto pitanje postavila mami:

– Morala bih da razmislim i sigurna sam da ni poslije sedam dana razmišljanja ne bih imala odgovor na to pitanje! Ne zato što si ti savršena, već što te ja savršeno razumijem u svim tvojim raspoloženjima… – istakla je folk zvijezda za “Alo!”.

Izvor: Alo