Bivša djevojka Marka Miljkovića ne želi više da ćuti: Ena Popov konačno progovorila, svi će zanijemiti kada pročitaju njenu objavu!

2514

Nakon fotografije koju je objavila, a na kojoj je koristila filter sa Instagrama, Ena Popov je izazvala veliku pometnju, te su mnogi komentarisali kako je izvršila estetske korekcije.

Poznatu voditeljku je to iznerviralo, te je odlučila da se oglasi i objasni o čemu se tačno radi.

– Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim za lice i tijelo. Uvijek sam tu da uputim sve žene i djevojke u nešto što može biti dobro za njihovu njegu i lijep izgled. Ali ovo što je napisano, ne da je pretjerano nego potpuno neistinito. Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada i to mi je potpuno jasno.

Mogu biti nekome najljepša na svijetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom. Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lijepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvijek zalažem, a to je prirodnost u ponašanju i u izgledu, e to ne može više stvarno, dosta. Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se, puštam da prođe i eto do čega dođe – napisala je Ena.

Izvor: Republika.rs