Jelena Karleuša pozirala sa kćerkom Atinom i otkrila nešto što sigurno niste primijetili!

328

Pjevačica Jelena Karleuša ponosna je majka dviju djevojčica koje su, igrom slučaja, rođene istog datuma – 7. septembra, s tim što je Atina došla na svijet 2008. godine, a njena mlađa sestra Nika 2009.

Mama Jelena često ističe koliko je ponosna na svoje mezimice, a dok je uvijek nasmijana Nika slika i prilika tate Duška Tošića, Atina izuzetno podsjeća na mamu Jelenu i pokojnu baku Divnu Karleušu.

Kako je Jelena sada otkrila na Instagramu, njena starija kćerka naslijedila je od majke još nešto – visinu.

Pjevačica je podijelila fotografiju za koju je pozirala s Atinom u stilu supermodela i napisala:

– Moja beba. Ja sam visoka 10 centimetara, a Atina je skoro iste visine sa samo 12 godina… Mamina kraka krakata, na mamu.

Ona se osvrnula i na drugi svoj najveći ponos, mlađu kćerku, za koju je nedavno otkrila da je počela da trenira sport koji je proslavio njenog oca.

– Nika je bila na fudbalu kad smo ovo slikale. Nije u našem fazonu – našalila se pjevačica.

Atina se, inače, već okušala kao manekenka. Ona je prošle jeseni prošetala modnom pistom na jednoj dječijoj modnoj reviji u Beogradu, a iz prvog reda podršku su joj pružali otac Duško i mlađa sestra Nika, dok je Jelena bila spriječena da prisustvuje ovom važnom trenutku jer je imala nastup u Cirihu.

– Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi “lajv”. Jako sam ponosna, odmah sam stavila na Instagram. Plakala sam, preplakala sam u hotelu pred nastup, jedno sat vremena nisam mogla da se smirim. Jako sam uzbuđena kao majka i ponosna na moju djecu, i na Atinu i na Niku. Duško je bio sa Nikom u prvom redu – ispričala je pjevačica tada.

Izvor. Glossy