Ljupka Stević ulazi u Zadrugu 4: Poslije skandala pjevačica dobila ponudu koja se ne odbija!

305

Ljupka Stević dobila je ponudu od produkcije TV Pink da za ogromnu svotu novca postane dio njihovog rijalitija “Zadruga 4”, koji je nedavno počeo da se emituje.

Folk pjevačica našla se u centru skandala zbog više nego burnog raskida sa dečkom Dragišom Simićem, koji je, inače, visokorangirani policijski službenik sa činom generala, kome je ona slupala dva automobila, čemu svjedoče snimci koje su napravile komšije iz obližnjih zgrada.

Naime, Ljupka je već neko vrijeme sumnjala da je dragi vara, ali nije imala čvrste dokaze. Postavila je prisluškivač u njegov auto i tada je čula da on ima ljubavnice.

– Ljupka je mirna djevojka, nije skandalozna, niko sa estrade je ne zna kao svađalicu ili konfliktnu osobu. Ali kada su ovakve stvari u pitanju, ona umije da grize. Simicu je voljela kao boga, a on joj radio iza leđa zbog namiguša i starleta. Iako je svjesna da raskidom sa njim ona gubi mnoge benefite lijepog i raskošnog života, koji pjevanjem u vrijeme korone sebi ne može da priušti, ona je napravila skandal. Da se razumijemo, on je pored nje imao toplinu, dom i ljubav. Ona pored njega muškarca i finansijsku sigurnost. Ipak, kod Ljupke je bila presudna ljubav. Zato i nije razmišljala kada je raskidala ovako burno i na sva zvona. Odmah nakon skandala uslijedio je poziv od Pinka, u kome su Ljupki ponudili novac koji bi malo ko odbio – kaže jedna pjevačica, inače dobra prijateljica akterke skandala koji trese region. Iako Stevićeva nije osoba koju interesuju ovakvi formati, ona je sada u razmišljanju šta da radi.

– Nema posla za estradu, ona je imala nekoliko nastupa po Crnoj Gori, ali i te pare su joj, kako je i sama rekla, ukrali iz automobila. Ona ima malo ušteđevine, ali nema svoj stan, ona je živjela kod njega. Svjesna je da neće moći kao nekada. Spotovi na svaka dva mjeseca, skupi reditelji, vrhunski autori pjesama, garderoba po posljednjoj modi. Ljupka je poznata kao neko ko je ulagao mnogo u karijeru. Naravno, uz Simićevu pomoć. Sada kada te podrške nema jedina šansa da prosperira i uzme lijepe pare jeste “Zadruga”. Pored Pinka, ona je dobila poziv i od Hepi TV za “Parove”, ali suma je dosta manja, pa je tu opciju otpisala. Ona sada rješava sudske probleme, pa onda sve što ima da riješi sa policijom. Savjetuje se sa svojim timom da li bi trebalo da uđe u “Zadrugu” i iskoristi cijelu situaciju i iz cijelog zla izvuče nešto dobro. Velike su šanse da će ipak prihvatiti ugovor – završava Ljupkina koleginica koja je željela da ostane anonimna.

Mi smo kontaktirali i sa glavnom akterkom skandala mjeseca, a ona je za Srpski telegraf izjavila:

– Ja da sam htjela da uđem u “Zadrugu 4”, mogla sam, imala sam poziv, imala sam poziv i od “Parova” takođe. Odbila sam sve. Sada ne cijelu moju situaciju i dalje stojim pri stavu da nisam osoba za rijaliti. Nisam skandalozna. Stabilna sam i primirena osoba. Ovo je bila moja žuta minuta. To se desilo jer sam mnogo voljela i bila sam razočarana i povrijeđena.

Izvor: Srpski telegraf