KRISTIJAN SE ZALETEO NA TOMOVIĆA! Skandal u Zadruzi – NEVIĐENI SUKOB, OBEZBEĐENJE REAGUJE! Staviću ti BRNJICU – SVE ZBOG STANIJE! (VIDEO)

246

U Beloj kući “Zadruge” danas je došlo do svađe koju su svi čekali. Reč je o Kristijanu Goluboviću i Vladimiru Tomoviću.

Naravno, ticalo se njihove zajedničke ljubavi, Stanije Dobrojević.

– Ovde su očigledne dve, tri, četiri struje i ne treba da se nazivaju čoporima. Rekao bih na sve komentare za svakog po nešto. Vlada je primetio animozitet i u pravu si, ne mogu da te gotivim, ali ne to što priča Marija, da je Stanija razlog. I da sam bio sa Stanijom, kao što nisam, uzmimo kao da sam bio sa njom, ja sam vozio taj Pežo, znamo šta je biti sa nekom devojkom posle nekog frajera i da to ostavlja trag, bar u nekom šmekerskom smislu – rekao je Kristijan, a onda je ustao i Tomović.

– Nemoj mene u isti koš, ja sam rekao isto što sam tada rekao, pop*šavam se na zajedničku podršku koja gleda oženjenog čoveka i slobodnu devojku. Nju u tom kontekstu, ona se na to uvredila, ja tebe nisam spomenuo. Ja sam taj klip gledao ponovo, jer sam znao – pravdao se Tomović.

– On ima animozitet prema meni, zato što normalno hodam, ja vežbam da bih bio zdrav. Ja se tebe ne bojim! Ti sve svodiš na te teme – dobacio je Vladimir.

– Ja znam da si p*čkica u duši! Ovo što radiš, ovaj šoubiznis, ja od ovoga dobijam pare. Ćuti klošaru, u gipsanim čarašama izlaziš i u dresu od 8 evra. Ti si pokvaren čovek. Ovo što je bilo između nas, ja čekam, ja sam stara sačekuša, ja gledam četiri godine. Obećao sam da te neću pret.ći ovde. Ako to budem želeo da uradim, uradiću napolju. Staviću ti brnjicu – odbrusio je Golubović.

Informer