Kristijan pred svima pitao Kemezovu da li je muslimanka! Nakon njenog odgovora nastao muk u kući, ovo nisu očekivali

3512

Kristijan Golubović je Milici Kemez postavio pitanje da li je istina da si muslimanske vjeroispovijesti, a nako njenog odgovora nastao je muk u kući.

“Živjela sam u kući gdje se o tome nije pričalo, tačnije u hraniteljskoj porodici. Kada sam saznala da sam su mi pronašli oca, a da mi je majka umrla, i tada sam saznala da sam muslimanske vjeroispovijesti. Slavila sam sve praznike i slavila sam pravoslavne praznike, tako sam naučila od malena. Pričali su da sam romkinja i da sam mijenjala ime, a to nije tačno! Moja porodica i familija nije bila uz mene, ali sam ja ipak našla baku i otišla tamo. Ona je meni sve ispričala, i da je imala sedmoro djece sa kojom je protjerana. Ja nisam bila u kontaktu sa njima, neke stvari ne znam ni ja, jer te ljude ne poznajem. Skoro sam imala prilike da upoznam tetku iz Bosne, kod koje sam bila. Ja prema njima osjećam neke emocije ali ne jake. Kada sam bila dijete, pričali su mi kako su me roditelji ostavili i kako treba da ih mrzim. Pitala sam se zašto nas oni nisu našli, i zato ih nisam tražila, ali tada sam bila dijete”, rekla je Milica.

“Ja sam završila frizersku školu, a potom sam upisala fakultet. Onda sam ja igrom slučaja napustila hraniteljsku porodicu, napustila sam škole i radila u salonu od čega sam plaćala stan i hranu. Otišla sam preko da radim kao promoterka, radila sam normalan posao, bez ikakve prostitucije! Niko nije išao mojim stopama niti mi je pomagao. Ne bih savjetovala djevojkama da rade taj posao, ali ja sam imala cilj da otvorim svoj salon. ja sam sav novac uložila u taj salon, i krenula od nule, opet sam fenirala za 400 dinara. Da sam htjela trošila bih novac na krpice ali nisam željela”, rekla je Milica.

Kurir