LUNA PROGOVORILA O KORONI U ZADRUZI: Marko je u RATU SA PINKOM zbog IZJAVE da su svi PRELEŽALI VIRUS?!

1838

Luna Đogani i Marko Miljković su se verili pre skoro nedelju dana, a kako navode domaći mediji, veridbi je prethodila navodna svađa.

Glavni problem je bio navodno njegov okršaj sa Pink televizijom, pa je on na svojim storijima na Instagramu pisao kakio su učesnici treće sezone rijalitija preležali koronu u Imaginarijumu. Luna navodno nije želela da bude deo te priče, odnosno da ga podrži, zbog čega se Marko naljutio, a ona mu je u besu poručila da se ne vraća u njen stan:

– Nismo ok i neću ga podržati u ovom “ratu” sa Pinkom. Rekla sam mu da ako me voli, ne pominje Pink. On je izabrao borbu sa njima, ja ga u tome neću podržati. Naljutio se i otišao. Zatim sam mu bacila majice koje sam mu kupila. Njegovi su me molili da mu u ovome budem podrška, što ja neću i naravno, naljutio se. U besu sam mu rekla da se ne vraća u moj stan i on je samo rekao: “Ok”. Od mene podršku nema i kraj priče – glasila je navodno poruka na Instagramu upućena prijatelju.

Nakon toga je usledila veridba i kako vidimo, sada je sve u redu sa budućim mladencima, a da li se “rat” sa Pinkom nastavlja, ostaje nam da saznamo…

Srbija Danas