Hamite, ako si tako dobar stric odrekni se Gagijevog duga! Krije stanove od djece: Anabela zapušila usta Đoletu! (Foto)

281

Anabela Atijas odgovorila je na prozivke Đoleta Đoganija, koji je istakao da je “Gagi bio firma, a Anabela radnik”. Naime, Đoletu je bilo čudno što Anabela i Gagi nisu mogli da se dogovore oko alimentacije, već moraju na sud.

“Poštovani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju djecu, čisto da utvrdimo neke činjenice prije nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kome pričaš je u vlasništvu Gazmenove djece i moje, ja stan u kom živim dam svojoj i njegovoj djeci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje djece, ja sam djecu podizala dok se on provodio i dr.girao.

Što se grupe tiče, ja sam pjevala dok je on bio po afterima i ako se interesuješ da li je sve podijeljeno na ravne časti, mogu ti reći da je grupa mogla da se dijeli ako je firma, kako kažeš. A ako si tako dobar stric Hamite, lijepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati prehranjivanje svoje djece. Ja razumijem vašu brigu za njega sada kad je uzeo pare od rijalitija i kupuje stanove na vaše ime, ali vas se sjećam i dok je Andrej plaćao dugove njegove, a vas nije bilo. Tako da na sljedećem zasijedanju plemenskog saveza stavi i ovaj stori na razmatranje pa se čujemo. Srdačan pozdrav, Anabela Bukva Atijas”, napisala je ona u okviru Instagram priče.

Izvor: Kurir