MAJKA OTERANA SA VENČANJA: Održala govor zbog kog je cela sala ZANEMELA, a onda je MLADI porodica OKRENULA LEĐA!

221

Jedna mlada požalila se na internetu o situaciji koja joj se desila na venčanju.

Ona nije dozvolila majci da ostane na njenom venčanju, nakon što je održala šokantan govor. Kasnije je saznala da je njena sestra prethodno odobrila majčin govor i odmah zažalila što i sama nije učinila isto.

“Tako sam srećna što je ona našla nekoga kome nije važan izgled jer ne znam kako bi u protivnom platio toliko plastičnih operacija”, jedan je od komentara majke. Žena je dodala da joj je majka prigovorala zbog izgleda otkako je bila devojčica.

“Sva sreća što mladoženja dobro podnosi sve njene zdravstvene probleme. Sigurno je ne bi ni pogledao da je ranije znao za njene dijagnoze”, još je jedan od komentara njene majke. Zatim je gostima ispričala detalje njene hronične bolesti koja joj je dijagnostifikovana godinu ranije. Kad ju je majka prozvala “oštećenom robom”, aludirajući na saobraćajnu nesreću koju je doživela kao tinejdžerka, kum joj je oduzeo mikrofon i bend je počeo sa svirkom.

Ona nakon govora majku nije videla celo veče. Sledeće jutro saznala je da je kum izrezao govor njen majke i da ju je oterao s venčanja. “Majka je rekla da sam je ponizila, a moja porodica mi je poručila da je trebalo da se pripremim s obzirom da znam kakva je”, napisala je mlada.

Na mrežama su devojci poručili da nije uradila ništa pogrešno, kao da ne treba da krivi sebe.

Kurir