U ponedeljak promocija knjige „ZMAJEVI U SRCU“ Naide Imamović Srnja!

296

NAIDA IMAMOVIC SRNJA by Vanja Lisac 1

 

U ponedjeljak, 09. juna u 19 sati u popularnom sarajevskom restoranu Galija bit će održana promocija knjige „Zmajevi u srcu“ Naide Imamović Srnja. Naida Imamović Srnja je dugogodišnja novinarka i urednica, poznato TV lice, koja je napisala knjigu  o bh. reprezentativcima, našim nogometnim perjanicama koji su nas odveli na Svjetsko prvenstvo. To je njena priča o njima, o sebi u sportu, o njihovoj drugoj strani, onoj privatnoj koja se ne vidi na sportskim terenima.

 

NAIDA IMAMOVIC SRNJA knjiga

 

„To je životna priča u kojoj su prepoznatljive njihove ljudske osobine. Ono što ih čini ljudima koji ne izlaze iz naših srca“ –  riječi su autorice Imamović-Srnja.

Sve priče u knjizi bazirane su na činjenicama, i verificirane su od samih igrača.

„Zmajevi u srcu“ je knjiga koja jezikom žene, jedne vatrene navijačice koja svoju ličnu ljubav prema nogometu i nogometnoj reprezentaciji BiH na dirljiv i lijep način prenosi dalje.

U ovoj kolažnoj knjizi koja obiluje fotografijama sa „zmajevima“, Naida Imamović Srnja ih je oslikala i privatno i profesionalno i pred Svjetsko prvenstvo u Brazilu  otkrila tajnu njihovog uspjeha koja prvenstveno leži u njihovom srcu.

 

 

 

Knjiga će se nakon promocije moći kupiti u bh. knjižarama kao i u fan shopu Nogometne reprezentacije BiH.