Uključila se Lunina baka i šokirala sve u studiju: Svi su govorili da je tada bila kod Cece, e pa ja ću vam reći istinu!

2025

Majka Anabele Atijas se uključila uživo u emisiju pa iznijela da je oboljela zbog Lune Đogani.

“U tom periodu, kad svi govore da je bila kod Cece, ja sam kod Lune bila po 3 puta u mjesecu. Luna to zna. Spremala sam joj da jede, pričala i bila sa njom. Drugi pričaju da nije bila sa mnom. Drugi pričaju da je bila kod Cece. Ja u životu sve mogu shvatiti i oprostiti. Porodice, majke, najbliže, krvlju, koja je nervima, zdravljem, platila sve Lunine postupke u 3 Zadruge, ne opraštam potpunu izdaju u porodici! Čovjek ne može reći nikad, možda prije nego umrem, ako zatraži oproštaj, ali na mom bolesničkom krevetu, ja ću joj oprostiti. Zbog Lune sam teško oboljela, i to nek joj je na čast! Niko ne doživio to što smo Anabela i ja doživjele kao majke” govorila je Jadranka u emisiji ” Narod pita”

“Lako je pljunuti, a teško je istinu sagledati! Ermina, jednog dana ćete glava zaboljeti od tih koji su te informisali. Oni te ne vole, samo su te informisali, da bi napakostili Anabeli. Nauči se, Miljana, da poštuješ ljude, na primjeru. Želim ti da budeš dobar primjer svom djetetu. Ermina, želim ti da se dozoveš pameti. Mirko, želim ti svu sreću ovog svijeta, pokazao si šta znači biti čovjek, prijatelj, čovjek od pravde” nastavila je Anabelina majka.

Izvor: Kurir