ULAZI U ZADRUGU 4?! Rijaliti zvezda dobila PONUDU PRODUKCIJE – “Zavrteću im mozgove, igraću igru!”

1659

Tek što se završila treća sezona rijaliti programa “Zadruga”, već se uveliko spekuliše ko bi od bivšh zadrugara mogao ponovo da se useli na imanje u Šimanovcima od šestog septembra.

Milica Kemez je obeležila treću sezonu svojom ljubavnom vezom sa Borom Santanom, a ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala kako bi je upitala da li ćemo je gledati u četvrtoj sezoni na malim ekranima.

– Iskreno, ne znam. Najviše me boli što sam stvorila pogrešnu sliku o sebi i što sam toliko pala pod uticaj tih nekih navodnih informacija. Ja zaista nisam negativna osoba, nisam patetičarka, već sam pozitivac i pozitivno gledam na život. Predstavljena sam kao patetičarka koja izmišlja životnu priču da bi se narod sažalio i kao neko ko se prostituisao, a to su laži. Ako bih ušla, ušla bih da to demantujem i onda bih ja itekako igrala igru. Zavrtela bih im tamo mozgove kao što su oni meni. Krivo mi je što sam ćutala i štedela neke ljude i dozvoljavala da oni mene ne štede, eto samo iz tog razloga bih ušla. S obzirom na to da mi je ovo prvi rijaliti, super sam prošla. Shvatila sam da mene tamo niko nije štedeo i da je trebalo da mislim na sebe.

Potom smo je upitali da li je dobila neku ponudu od produkcije za ulazak u narednu sezonu.

– Rekli su mi da razmislim – izjavila je Kemezova za portal Srbija Danas.