Pobjednica Iva otišla na remont cijelog lica: Ispravila nos, sredila jagodice i bradu, pa uklonila bore! Totalna promjena!

252

Iva Grgurić je po izlasku iz rijalitija uradila potpuni remont lica, s obzirom na to da je bila veoma nezadovoljna.

“Botoks koji je imala odranije potpuno joj je pao, kao i tonus kože. Dobila je podbradak, naboralo joj se čelo i čim je izašla, potražila je najbolju kliniku gdje bi mogla da riješi svoje probleme”, ispričao je izvor blizak pobjednici.

Kako je još rekao, u pomoć joj je pritekla Sanja Stanković, koja ju je odvela kod svoje doktorke, a nakon nekoliko sati provedenih na klinici, Grgurićeva je dobila potpuno novi, neprepoznatljivi izgled.

“Uradili su joj potpunu rekonstrukciju lica iliti remodelaciju, takozvano konturisanje. Napunili su joj jagodice hijaluronom, istim filerom su joj ispravili nos i dodali izvjesnu količinu u bradu, čime su joj izdužili lice. Takođe, stavili su joj botoks u čelo i oko očiju, pa sada više nema nijednu boru”, ispričao je izvor. Iva je bila prezadovoljna svojim novim izgledom, a posebno zbog činjenice da su ove intervencije bezbolne, a rezultati odmah vidljivi. Takođe, izbjegla je odlazak pod nož.

“Iva je imala komplikacije zbog operacije vilice koju je ranije radila u Turskoj, zbog čega je dobila jaku infekciju, pa se nakon toga plašila da ide pod nož i tako sređuje nedostatke. Upravo iz tog razloga odlučila se za nehirurške tretmane, pa je brzo i bezbolno došla do efekta koji je željela, a za znatno manju količinu novca”, ispričao je izvor i dodao:

“Iako nije pitala za cijenu pošto joj se odraz u ogledalu veoma dopao, dobila je veliki popust jer ju je dovela Matorina bivša djevojka Sanja Stanković.”

Izvor: Alo.rs