PREVARA VEKA OTKRIVENA PRED FINALE: Karić hteo da dostavi OVO Osmanu – OBEZBEĐENJE GA SPREČILO (VIDEO)

1362

I ovog petka za crnim stolom zadrugari učestvuju u emisiji “Gledanje snimaka”. Njima je prikazan klip na kom se svađaju Ivana Šopić i Stefan Karić.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivani Šopić.

– Rekla sam da je Iva zmija, a Sloba žaba. Nismo imali s*ks tada. Mene boli što se on iznervira. U ovoj svađi mi nismo pominjali Janjuša. Ja sam rekla da devojke gledaju Slobu, gutaju ga kao zmije žabu. U ovoj situaciji, ja pominjem Ivu. Koliko ljudi dođe i kaže mi da me Iva ogovora. Ja ne mogu da verujem da neko to radi. Znači Iva je zmija, a Sloba je žaba – rekla je Šopićeva.

– Mi pravimo sve ovo. Ja sam se iznervirao. Ona je gledala kako devojke gledaju Slobu na žurci – branio je Karić svoju devojku.

– Pokušavam da objasnim Filipu. Ovde me svi gledaju šta ja radim, koga gledam. Ti imaš svog Zolu sa Zvezdare, do kog si jedva stigla. Meni je Sloba posvetio pesmu jer sam je često pevala. Ti si, Stefane, izdržao deset meseci da nosiš masku. Rekao si da si sa mnom bio na silu, jer ti je tata dao vetar u leđa. Izdržao si dva meseca u vezi sa mnom. Hteo je da pošalje pismo tati preko Milice Dugalić, ali mu je obezbeđenje uzelo pismo. U tom pismo si rekao da si sa mnom bio na silu – govorila je Iva Grgurić.

– Ivana je jako inteligentna. Ona uspe da se iskontroliše u datim momentima. Stefan ispada glup jer ga ona pere satima. Izgubili su kompas, sve shvataju kao napad. Ona je pametniji Bane Čolak – rekla je Ermina Pašović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Srbija Danas