ON MI SE ZGADIO, TRETIRA ŽENE KAO DA SU IZMET! Dragana oplela po Edisu: Mitrova ga ISPROZIVALA u emisiji uživo! (VIDEO)

278

Voditeljka Dušica Jakovljević je u večerašnjoj emisiji “Izbacivanje” ugostila Sanju Stanković i Draganu Mitar.

Sanja je na samom početku rekla da ne bi izdržala u ovoj sezoni “Zadruge”, kao i da joj se takmičari treće sezone ne sviđaju, a potom je Dragana otkrila šta je sve radila od izlaska.

“Privikavam se da sam napolju, sa Jovanom sam po čitav dan, fokusirala sam se na Jovana, bavim se njime. Borim se i mislim da će sve biti dobro” istakla je Dragana.

“Između nas je ispao nesporazum, jer je pogrešno prenela Matoroj kad je ušla, ali sada smo okej ” istakla je Sanja.

“Žao mi je što je tako ispalo, nije mi bila namera. Ja sam joj rekla da smo se Sanja i ja videle, da ona snima pesmu, da je Sanja rekla da bi volela da i ona ima dete, prenela sam pozdrave, ali sam rekla da nije bilo ništa specijalno, ona je očekivala nešto više sigurno” ispričala je Dragana.

“Ispalo je kao da je htela da unese nemir Jovani, tako mi je izgledalo” dodala je Sanja.

“Ja nisam zlica, sezonu dva sam zaboravila, žao mi je što je ispalo tako” govorila je Mitrova.

“Jovana je pitala da li sam je pozdravila i da li sam rekla da li je volim, a ona je tako rekla. Malopre sam Dragani rekla, zna kakva je Jovana. Rekla joj je i da nisam izgledala nešto srećno. Još je Edo pričao kako sam se muvala na žurki. On mi se zgadio, prema ženama se ponaša kao da su izmet” dodala je Stankovićeva.

“Ružne su bile stvari i sa moje i sa njegove strane neke, pola-pola smo krivi. Znam da sam kriva za neke stvari. Sve je malo otišlo predaleko, zatvoren prostor, priče od spolja, pucali smo po šavovima. Izvinjavam se i njegovoj i mojoj porodici” istakla je Mitrova.

Kurir