Zilha moli za pomoć nakon njegove smrti: Djeca su ostala sama, pomozite ko može!

437

Zilha Karišik Fetić, i dalje zakonski supruga Edisa Fetića, koji ju je prevario javno u rijalitiju “Zadruga”, dirnula je svoje pratioce na Instagramu, kad je objavila tužnu vijest i zatražila pomoć.

Podsjetimo, jedno od većih žarišta korona virusa je u Novom Pazaru, gdje ona živi sa troje djece koje ima u braku sa Edisom.

Kako je krenula pandemija i veći porast zaraženih, tako Zilha apeluje na svom Instagramu da se pomogne Novom Pazaru, te konstantno postavlja riječi podrške. Ovaj put je objavila porodičnu tragediju jednog od građana, te apelovala da se pomogne njegovoj porodici:

– Ova vijest nas je jako rastužila. Ovaj čovjek je bio jedan veliki borac. Za svoju djecu i svoju ženu. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju njegovoj porodici. U pitanju su troje male djece, koji su ostali bez oca. Apelujem na sve humane ljude da prikupimo novac za njegovu porodicu… – pisalo je na Instagram storiju Karišikove uz riječi “Molim vas dijelite dalje ovu objavu, porodica Kačar je u velikim mukama”.

Izvor: Alo.rs