ŽAO MI JE ŠTO SE RASTURIO BRAK S ANABELOM: Gagi i bivša žena gledali uspomene iz prošlosti, probudite se EMOCIJE (VIDEO)

658

Rijaliti učesnici su gledali uspomene Gagija Đoganija. Tom prilikom prikazani su i snimci iz privatne arhive iz perioda kada su Gagi i Anabela bili u braku i zajedno odgajali Lunu.

Puštene su i fotografije Nine Đogani što je raznežilo Anabelu.

“Nina moja, voli te majka… Sreća moja”, govorila je Anabela tokom snimka i sve vreme se smeškala. Gagi je nakon snimka rekao i da je jednu od devojaka verio, ali je to na kraju puklo.

“Dopada mi se prošli moj život. Lepo je ovo videti. Tu je Lunči dok je imala par meseci, tu je moja familija cela… To je Milena i devojka moja Helena, nju sam bio verio. S njom sam bio 4 godine. Tu je i Maki, moja sadašnja devojka. Burazer je tu, Đole… Tu je i retrospektiva naših CD, mnogo hitova smo imali. “Samo u snu”, te slike s prvog našeg spota koji smo radili Anabela i ja… I tako, ima tu nekih momenata i sa “Farme”. Slatka je bila Luna, imala je tu dva, tri meseca… Moji iz Zemuna su je uzimali iz ruke u ruku. Žao mi je, ko ne bi voleo da brak opstane i kao moji roditelji da ostanu ceo život zajedno. Žao mi je što se to rasturilo”, rekao je Gagi.

Kurir