“KOME SE NE SVIĐA NEKA PUŠI K*RAC!” Karić URLAO na voditelja, pa mu Milan Milošević ZAPUŠIO USTA!

262

Ponedeljak veče je rezervisano za emisiju “Pretres sa Milanom Miloševićem”. Jedna od tema bila je konstatacija Ane Korać, a voditelj joj je preneo u celosti: “Rekla si da je strašno što devojke poput Ivane Šopić, Mine Vrbaški i Milice Kemez izvlače najgore iz muškaraca”.

– Devojke idu ovde bez brusa, a ne mogu da se obuku u majicu i uđu u bazen. Devojke hoće da se njihovi momci druže samo sa njima, da se zavuku u ćošak. Problem su žene. Oni bi bili mnogo zanimljiviji bez njih – rekla je Ana Korać.

Ivana Šopić se branila zašto nije želela da pristane na taj zadatak.

– Niko nije rekao da treba da budete gole. Ivana je imala četiri frajera u Zadruzi, oženjen muškarac je prstima zadovoljavao – dodao je Milan Milošević

– Ja joj nisam dao, nema to veze sa njom. Ja joj nisam dao, kome se ne sviđa neka p*ši kurac – rekao je Stefan.

– Jel to meni nešto kažeš? – upitao ga je voditelj

– Jel se tebi ne sviđa? – odgovorio mu je Karić

– Stefane ja bih te zamolio da obratiš pažnju kako razgovaraš sa mnom. Ja te opominjem, bolje nemoj da budeš kažnjen. Lepo pričaj, civilizovano. Na mene ne možeš da se brecaš – rekao je Milošević

– Nije me sramota, ja sam neke sramotne stvari radila jer sam tako želela, ovo je neki zadatak i ne vidim potrebu zašto bih to radila. Nikad nisam tverkovala, vrckala, igrala, ja to ne volim. Ja ću sa mojim dečkom da radim sve – rekla je Šopićeva.

– Ja ću da imam s*ks na garnituri, ali nema šta da priređujem drugima neki performans, to je samo za moje oči – dodao je Karić.

– One njima naređuju s kim će da sede, gde će da gledaju, kao neke tetke iz nekog sela. Miličino ponašanje nije normalno. Devojke koje to rade, to sam i Mini rekla, da leži u krevetu, a hoće da joj bude dobro. Rekla sam da sam bila u situaciji kao oni, Ivana i Stefan, zato se odvajaju. Stefan je bio bolji pre, kao solo igrač, drugačije sam ga gledala. Sad ima probleme – rekla je Koraćeva.

– To je normalno, velika ljubav veliki problemi i ti si sigurno bila bolja sama nego sa Davidom. Mi želimo da se izdvojimo, nemamo potrebu da sedimo sa mnogo ljudi, ti bi Ana trebalo to da razumeš – rekla je Ivana.

– Ja nisam kao Milica da patim za Stefanom. Ja volim da budem u muškom društvu, a ti ne znaš da se družiš sa muškarcima – navela je Ana.

– Da nisam imao nešto sa vama, možda bi mi bilo lakše, možda bi se i družili, ali ne želim njoj da pravim priče i filmove u glavi – rekao je Karić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas