Pokrila modrice na koljenima od klečanja: Otkrivena velika tajna za crnim stolom, Pešićka gutala knedle!

331

Zadrugari su birali ko je osoba koja se najviše trudila da impresionira sve zadrugare i gledaoce. Na red je stigla i Milica Kemez.

– Mislim da je to Marko Đedović, on se trudi da svakim svojim izlaganjem impresionira gledaoce – rekla je Milica.

– Ja ću izdvojiti Brendona. On je čovjek koji se trudi da impresionira i druge. Ja mu skidam kapu za toliko sati provedenih na štiklama. Mijenja haljine, mijenja perike. Brine o tome kakva mu je zadnjica, kakve su mu noge. Trčao je do te mjere za Orozovićem da ga je doveo dovde – rekla je Anabela Atijas.

– Impresionirala me Jelena Pešić. Svi smo je gledali kao damu sa stilom. Vodila je računa o tome kako sjedi. Uspela si da ostaneš dosljedna sebi, nisi se spuštala na nivo pojedinaca. Super si pokrila i modrice na koljenima od klečanja. Govorio sam ti da treba da se opustiš. Vremenom si se opustila i dalje vodiš računa o tome kako se oblačiš, kako pališ cigaretu – rekao je Mirko Gavrić.

– Ja sam protumačila ovo kao da treba da kažemo ko se lažno predstavio. To je za mene Mateja. On se u posljednjem periodu pokazao kao takav. Brendon, Maja, Janjuš, Mima… Rade mnogo stvari zbog rijalitija. Mateja se trudi da impresionira svoje prijatelje i porodicu time što će mene da ponižava. Rekao mi je da mene treba da bude sramota zbog svega što radim. Izjavio je da me pere, rekao je da bi imala s.ks sa Mensurom njemu iz inata. Kako se kotira mišljenje napolju tako se i njegovo mišljenje kotira – rekla je Tara.

– Da sam brinuo o tuđem mišljenju ne bih ni bio sa tobom, jer s kim si takav si. Nikola Orozović ima lažno predstavljanje. Mislim da se praviš fin. Vrijeđali su tebe i tvoju porodicu, a ti nisi nikad opsovao – rekao je Mateja.

Izvor: Republika.rs