Zašto mirisi bude sjećanje? Pogledajte video!

175

111

Mirisi su najsnažniji okidači uspomene, za mnoge lijepe stvari koje su ostale daleko iza nas. Ono što je zasigurno “otključalo” mnogobrojna sjećanja jeste i nova pjesma Gordana Dizdarevića Grka pod imenom “Miris”. Pjesma je nedavno prezentirana bh. javnosti i do sada je pokupila mnogobrojne pohvale. Gordanove kolege su oduševljeni sa brzim, ljetnim notama koje su zarazne na prvo slušanje kao i na tekst koji je svojstven ovom estradnom umjetniku.

“Nisam očekivao ovako dobre reakcije. Svi koji su poslušali pjesmu rekli su da su osjetili moje istinsko uživanje u muzici kao i dosta pozitivne energije, što je dokaz da sam uspio probuditi jake i lijepe emocije kod ljudi. Odličan feedback publike za pjesmu “Miris” je tu što je podstrek za nove pjesme”, dodaje Gordan. Tekst i muziku uradio je Gordan u saradnji sa Kenanom Ferhatovićem. Pjesma je snimljena u studiju “Sarajevo disk” dok je spot režiran pod vodstvom Efekt produkcije.

Pjesmu prati i video spot koji najavljuje divne sunčane dane, uživanje na suncu i mirisu ljeta. Neka pjesma “Miris” pokrene sve što je lijepo. Opustite se i uživajte u novoj pjesmi Gordana Dizdarevića Grka.