Jesi li to normalna, šta pričaš? Gagi napustio Bijelu kuću nakon skandalozne Anabeline izjave!

323

Marko Đedović ustao je kako bi u ulozi porote iznio svoje mišljenje o suđenju Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

Odmah na početku istakao je riječi Lune Đogani o video prilogu i riječima koje je uputila majci, na šta je Miljković burno odreagovao.

– Kada se prvi put dogodilo, poslije svog onog bacanja na koljena, poslije onih Luninih priča: ,,Gazi g..na”, ja vjerujem članovima produkcije da postoji – rekao je Marko, ističući da je voditelj Milan Milošević to njima rekao, dok je Marko negirao.

– Mislim da se u cijeloj toj taktici Gagi koristi za iznošenje nekih prljavih stvari u cilju omalovažavanja tebe u tom smislu kao majke, koja je to sve prebrodila, pod izgovorom neke dječije roditeljske ljubavi. Ja mislim da se tu radi o tome, jer smo o tome pričali. Luna ne može predugo da taktizira, a da Marko može, jer njemu emocije nisu uključene – dodao je Đedović.

– Mogu samo reći da mi je on najveći prijatelj. Voljela bih da sam sil.vana i da sam rodila djecu, neka mi Bog oprosti! Manji dušmani mi bi bili nego ovaj čovjek ovdje – obratila se Anabela Gagiju, a on je potom napustio Bijelu kuću u nevjerici šta je njegova bivša supruga izgovorila.

Izvor: Republika.rs