ŠOPIĆKA PRIZNALA VEZU SA JANJUŠEM – MAJA NAPRAVILA HAOS! “Treba žena da te ostavi, niko ne treba da te trpi” Urlala na NJEGA – nije birala REČI! (VIDEO)

283

Nakon što je Ivana Šopić priznala vezu sa Markom Janjuševićem, Maja Marinković otišla je tokom reklama do uplakanog Janjuša, te ga napala zbog ceduljica koje je slao Šopićevoj za rođendan.

– Sada je ustala Šopićka i rekla da si joj ti slao ceduljice za rođendan preko Ermine, da si joj naručivao pesmu “Ikona” dok je bila u vezi sa Stefanom, da si joj govorio sve isto u vezi – govorila je Maja.

– Ona može da priča šta hoće, ja nisam to radio – govorio je Janjuš.

– Što si joj pisao da je voliš dok si bio sa mnom. Bežiš kada nemaš argumenata, sada je devojka rekla da ste bili u emotivnoj vezi. Ti si folirant koji ustaje i plače. Treba da te žena ostavi, niko ne treba da te trpi takvog. Zorica je tvrdila da si mi se danas smejao kao kada si se sprdao sa mnom, da ne misliš ozbiljno da budeš sa mnom. Što si poslao ceduljicu? – tvrdila je Marinkovićeva.

– Kao prvo, čestitao sam devojci rođendan, ti i ja nismo bili u vezi. Batali me budalaština, nisam bio sa njom u vezi. Vodite vi svoje probleme – dodao je Janjušević.

– Ja ti nisam kao ove tvoje, da te pustim da se tek tako izvučeš. Bolje ti je da ustaneš i kažeš šta imaš. Silan si samo kada je*eš – rekla je Marinkovićeva.

informer