Luna u teškom stanju: Miljković ipak prenio Đoganijevoj spolno prenosivu bolest, evo svih detalja! Zgrozićete se!

329

Naime, kako nam je izvor ispričao, Marko je tokom mjesec dana, koliko je trajao njegov raskid sa Lunom, promijenio nekoliko djevojaka na jednu noć i tako najvjerovatnije pokupio virus.

– Marko i Luna nisu bili zajedno skoro mjesec dana, a u tom periodu je svako radio šta je htio. U jednom trenutku, čak je posumnjao da se njegova bivša viđa sa Gastozom, pa je tada riješio da joj udari kontru – priča naš izvor i objašnjava da je Marko tada sa prijateljima otišao na Kopaonik.

– U njihovom društvu bilo je nekoliko djevojaka, a Marko je svake večeri bio sa drugom. Htio je da sebi dokaže da je prebolio Lunu i zbog toga je mijenjao djevojke, a upravo je zbog takvog nemarnog odnosa i upao u nevolju – otkriva naš izvor.

-HPV (humani papiloma virus) lako je prenosiv i teško izlječiv, a muškarci su samo nosioci virusa. U trenutku kada se pomirio sa Lunom nije znao da je zaražen, pa je imao s.ks sa Lunom i tako ju je nesvjesno doveo u opasnost. Miljković joj nikada neće priznati da je kriv što joj je prenio spolne bradavice, koje joj sada dodatno pogoršavaju zdravstveno stanje – kaže dobro informisani izvor i zaključuje:

– Iako su oboje svjesni da Luna nije mogla da se zarazi tek tako, oboje u rijalitiju ne odustaju od priče da nije riječ o spolno prenosivoj bolesti. Sramota ih je da priznaju kako se zarazila i zbog toga oboje mudro ćute i insistiraju na tome da se Luna razboljela od stresa – kaže naš izvor na kraju.

Izvor: Republika.rs