Zagrebački Dinamo pravi ekipu za Ligu prvaka: Atraktivna pojačanja na vratima Maksimira

208

maksimir2

Osim Dejana Radonjića, sasvim je izgledno da će slijedeće sezone u Maksimiru braniti vratar Brage, 31-godišnji Eduardo do Reis Carvalho, čovjek sa 32 nastupa za portugalsku reprezentaciju, koji je bio prvi čuvar mreže Portugala na SP-u 2010. Odlični portugalski vratar dio je ekspedicije koja će Portugal predstavljati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. U Maksimiru su nam jučer kazali da je i taj posao pred završetkom, pišu Sportske novosti.

Andre Andre, veznjak Vitorije Guimaraes, također je vrlo blizu Maksimiru, na tom transferu radi se punom parom, uskoro bi trebao ući u sam finiš. Također, pokušava se i realizirati transfer rumunjskog lijevog bočnog Latovlevicija, čini se da i taj biznis ide u pravom smjeru. Modri klub je u velikoj akciji, u Maksimiru vlada ‘transferni tsunami’ kojemu je cilj ovoga puta zaista složiti europski konkurentnu momčad.

Dakle, sukus svega bio bi ovakav: argentinski stoper Sigali i Paulo Machado, portugalski veznjak Olympiakoca već su ‘riješeni’, kao i dosadašnji napadač Željezničara Armin Hodžić (19), vratar Eduardo, veznjak Andre Andre, branič Latovlevici i napadač Radonjić su pred vratima maksimirske svlačionice.

Nakon svršetka sezone Zdravko Mamić je najavio da će Dinamo u ovom prijelaznom roku dovesti sedam-osam novih igrača. U tom trenutku to je izgledalo kao ogromna brojka, čak se šaputalo da se ta priča neće ostvariti, da modri klub neće i ne može toliko uložiti. Ipak, kao što vidimo, već sada je ‘na kontu’ sedam novih igrača, odnosno, tako će biti ako se ovi još neriješeni poslovi uspješno riješe, a iz Maksimira stižu informacije da će se to i dogoditi