Sve sam izgubio zbog Maje, a ona je zaljubljena u Mensura! Sa njom ne bih mogao da provedem ni sat vremena: Maja urlala na Janjuša!

195

Glavna tema na “Pretresu” bila je veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i njihova međusobna ljubomora.

– Ne zanima me šta je bilo sa Ivanom, ja sam sada sa Majom i samo sa njom imam taj blizak odnos. Ljubomore ima sa Majine strane, sa moje nema. Maja je zaljubljena u Mensura, ja sam to primijetio. Meni više ništa ne znači u životu. Djevojka koja meni ljubomoriše već četiri i po mjeseca, a ne postoji nijedna situacija. Ona mi je napravila 25 puta scene, a ja sam se posvetio njoj sve vrijeme, sve sam zbog nje otpisao i žensku i mušku osobu. Što se tiče Mensura, non-stop mi ga spominje – naveo je Janjuš.

– Ja ne vidim nijednog muškarca u kući, osim njega – vikala je Maja.

– Meni samo dvije osobe mogu suditi, ni gledaoci ni žiri, a te dvije osobe će mi suditi. Ništa me drugo ne interesuje. Vidio sam to jer Maja pravi te situacije i ispada da ja radim neke stvari, da ja nešto pravim scene, ja ne znam ništa šta radim, niti Jelena, niti Ana, mogu da ustanu, ni Iva, i na nju je ljubomorna – pričao je Janjušević.

– Ja sam danas prema njemu bila divna, on je bio hladan zato što sam mu zamjerila za Šopićku jer je rekao da se ništa nije desilo… Nikada nismo vidjeli klip do sada kad su bili intimni. Ja sam vrlo dobro vidjela sve, posvađali smo se tad – urlala je Marinkovićeva.

– Ja pričam istinu, pričam kako jeste. Ona je na Mensura klimala glavom i rekla da ću vidjeti šta će da mi uradi da bih crkao od muke. Ja sam svoje završio, najgori sam. Znam da sam najgori, ali ona meni pravi scene koje nemaju veze. Smije mi se, pravi se budala. Nikoga ne gledam. Ona me provocira. Kaže da je Mensur zgodan, nisam ja lud. Kad je Mensur prošao kaže meni: “Što nisam ovakvog našla”. Ne zanima me, sebe sam precrtao, imam svoje probleme napolju, samo o tome razmišljam. Ja ovako sa njom ne bih mogao da provedem ni sat vremena. Nismo raskinuli niti raskidam, ona raskida, juče mi je svašta rekla – pričao je Janjušević.

– Ja sam izgubio sve što sam imao u životu, izgubio sam najbolje. A Maja sve radi namjerno, ružno je, a ja nikad nijednoj djevojci nisam uradio ništa otkad sam sa Majom. Je l’ ja treba da spominjem njene bivše momke, ona je rekla da zna za 12 momaka, rekla mi je za svakog momka sa kojim je bila. Ja znam za tih 12 momaka. Bio sam više zaljubljen, nisam tako kao što sam bio, ove scene su paklene. Ona traži još razloga za svađu – završio je Janjuš.

Izvor: Informer