“UDAO SI SE! SUTRA BI SE VRATIO ŽENI!” Maja VRIŠTALA na Janjuša – OVO nije EMITOVANO na televiziji!

227

Svakodnevno imamo prilike da gledamo rasprave između ljubavnika, Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Noćas je nastala svađa tokom reklama jer je Janjuš izjavio da je priznao vezu sa Majom samo kako ona ne bi ispala najgora.

– Smeće jedno! Mrš! Ti si rekao da jedeš g*vna… Neću da se pomerim! Neću! Ti si stao za svoja sr*nja? To ti misliš! To si ti sad rekao – vikala je Maja.

– Da on meni govori danas… Nemoj da mi se dereš! Boli me bre k*rac za sve vas! Sram te bilo, bre! Odmakni se od mene. Beži bre u pi*ku materinu! – besan je bio Janjuš.

– Mrš bre! 35 godina imaš! Sve si rekao svojim komentarom da si pristao to da radiš da ne bih isapala ološ. Sutra bi se vratio ženi, ali ti neće oprostiti! Tvoj najveći problem je što si se udao! Udao si se i ne možeš da se nosiš s tim, prosto! Gospodine od 35 godina, ne znaš šta radiš! Uhvati se za glavu malo i kukaj! Hajde, mlada! Hajde! – vikala je Maja.

– Vidi ovu bolesnicu. Kakva bolest! Da, pristao sam. Kada ti ništa loše nisam uradio… Danas ne dobije pitanje, pa krene da se svađa sa mnom – rekao je Janjuš.

– Ja ti uništila brak? Sram te bilo! – rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas