Dan sa glumicom Nevenom Šarčević Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity

243

1

 

Jedna od najlepših srpskih mladih glumica Nevena Šarčević provela je dan sa nama negujući se i pripremajući za naredne snimajuće dane. Kao prava esteta prvo je krenula od lica tretmanom troaktivni piling Purity  koji joj je uradila studentkinja Akademije za estetiku i kozmetologiju Suzana Živković, čije su ruke dodatno doprinele da se Nevena, pored tretmana lica, potpuno opusti kroz masažu od 20 minuta. Izabrala je baš ovaj jer savremena formula mikrodermoabrazivnog karaktera, za skidanje mrtvog sloja kože i obnovu kože lica, koji ima trostruku aktivnu ulogu. Otklanjanje mrtvih ćelija trenjem, razlaganje uginulih ćelija i međućelijskih veza pomoću alfa-hidroksi kiselina i izbeljivanje kože pomoću cojic kiseline. Nakon upotrebe tekstura kože biva svetlija, ujednačena, koža dobija baršunast izgled, koža lica nakon tretmana prosto zrači.

 

2

 

Sauna i djakuzi su idealno mjesto za relaksaciju organizma nakon stresnih dana. Nakon boravka u njima osećate se prepoređeno i rasterećeno.

3

 

Vesna Lazarević i Matea Barić su se pobrinule za make up: NYX holivudska profesionalna šminka, savršeno je odgovarala Neveni.

4

 

Nakon dugotrajnog sređivanja i konsultacija sa stilistkinjom Akademije za estetiku i kozmetologiju,  Nevena je bila spremna za fotoshooting.

5

 

Sa kratkom elegantnom žutom haljinicom, bojom ove sezone sa otvorenim jednim ramenom bila je spremna za večernji izlazak.

6

 

 

 

 

Izvor:kozmetologija.blogspot.com/e-turneja.com