Mariju Šerifović fascinirala ujedinjenost naroda!

170

marija-serifovic-1393450593-452523

Pobjednica Eurosonga 2007. godine, srbijanska pjevačica Marija Šerifović je još od prije poznata javnosti po ogromnoj duši koju posjeduje, te humanitarnom radu.

Osim što je ovo najprestižnije evropsko takmičenje dovela na naše prostore, ona je dovela i toplinu u mnoge domove, kako prije, tako i sada nakon ove katastrofe koja nas je zadesila. Ali, i pored svega ona je osoba koja ne voli pretjerano govoriti o pomaganju.

Nedavno, Marija je izjavila kako ju je fascinirala ujedinjenost naroda tokom ove katastrofe, i da bi istinski voljela da tako ostane i kad se sredi sve ovo što su poplave upropastile.

Mariji istinsko hvala za sve što je učinila za narod kojem je pomoć bila najpotrebnija, a to sigurno neće reći i policajac na granici koji ju nije pustio da uđe u našu državu zbog nedostatka zelenog kartona.

U jednu ruku, to može biti dokaz kako postoji bar još neko pravedan ko ne gleda status niti prezime, ali opet kao što i sama Marija kaže, ona je samo pokušavala pomoći. Taj postupak ju je izrazito naljutio, i vjerujemo sa razlogom.

E. Dautović