JUNACI SERIJE „SULEJMAN VELIČANSTVENI“ na selfie fotografiji kakvu nismo očekivali da ćemo vidjeti

156

sultan-SF

Inače, u spomenutoj posljednoj sezoni, nakon što umre Hurem, slijede zanimljive scene borbe braće Selima i Bajazita za nasljedstvo očevog trona.

Ko bi rekao da će braća Selim i Bajazit rame uz rame da se fotografišu. Zapravo to možda i nije tako čudno.
Za vjerovati da su veliki prijatelji kad se ugase kamere nakon snimanja serije “‘Sulejman Veličanstveni”, čiju završnu, četvrtu sezonu, možete pratiti na OBN TV.
Na ovoj selfie fotografiji možemo vidjeti glumca koji tumači lik Selima (sina sultana Sulejmana koji će i zauzeti njegov tron). Osim njega na fotografiji su i glumac koji tumači ulogu Bajazita, mladi Džihangir koji tumači ulogu bolesnog sina sultana te simpatični sluga Zumbul aga koji pokazuje rukom kao da želi da ga neko nazove.
Inače, u spomenutoj posljednoj sezoni, nakon što umre Hurem, slijede zanimljive scene borbe braće Selima i Bajazita za nasljedstvo očevog trona.
Nažalost, i u stvarnom životu, ne samo u seriji, Selim će zbog prijestolja ubiti svog brata Bajazita….
Jedina djevojka lijevo na fotografiji tumači ulogu mezimice i žene koja je Selimu izrodila sinove. Zanimljiv je način na koji se glumica u seriji izborila da osvoji srce mladog Selima, no nećemo otkrivati mnogo detalja.
Još možemo samo reći da je sultanija Hurem u seriji pred svoj sam kraj naredila svojim slugama da ubiju mezimicu svog sina. No želja joj se nije ostvarila, čak je ova nakon smrti Hurem uzela sa ruke i njen prsten koji je poklon i ručni rad sultana Sulejmana.
Posljednju sezonu serije “Sulejman Veličanstveni” možete pratiti u programu OBN TV od ponedjeljka do nedjelje u 21 sat.