NOVI POČETAK! Pevač prvo smršao 30 kilograma a potom napravio neočekivan poslovni potez! (FOTO)

4214
Foto: Promo

Nakon što su talenat mladog pevača komentarisale brojne muzičke zvezde, nakon vanrednog stanja spreman za nove poslovne izazove.

Nakon vanrednog stanja povodom pandemije Kovid-a 19, pevač Anid Ćušić pored muzičkog projekta „Novi početak“ koji privodi kraju, pevač je tokom vanrednog stanja marljivo radio i na kako kaže za njega najtežem izazovu.

-Imao sam višak kilograma, negde oko 30 kilograma. Pred početak rada na novom projektu, presekao sam i upustio se u do sada najveći izazov. Bio sam vrlo disciplinovan, novi projekat je zahtevao i neke fizičke promene. Uspeo sam da oslabi, precizno 28 kilograma pa je tako i moja transformacija za novi projekat zaista nova. – otkrio je pevač.

Foto: Promo

Vreme provedeno u rodnoj Bosni, pored druženja sa porodicom, pevač je iskoristio i za prirpeme za „Novi početak“.

-U novi projekat ulazim zaista ozbiljno i možda neočekivano. Temeljno sam sa ljudima koji me podržavaju i veruju u mene radio na odabiru novih pesama i prirpemi za ekranizaciju. Biće potpuno drugačijih pesama. – dodao je Anid.

Iako je vreme u prestonici iskoristio da se druži sa ekipom filma „Južni vetar“, poznato je da Anid ima bliska prijalteljstva na našoj estradi. Ostaje da vidimo da li će se svi oni i pojaviti na promociji koju pevač organizuje za nekoliko dana i kako će na kraju izgledati njegov „Novi početak“!