Gagi zgrožen kćerkinim priznanjem! Luna: Ližem dlakave pazuhe!

259

Zvijezda “Zadruge” Luna Đogani već je svima poznata kao osoba koja obožava stopala svojih momaka, pa tako preksinoć nije iznenadila gledaoce kada je željela da pojede stopala svog trenutnog izabranika Marka Miljkovića. Iako je uspjela da odoli iskušenju, počela je da priča koliko voli da mazi Marka po čudnim dijelovima tijela, kako voli da liže stopala i obožava njegove dlake ispod pazuha, a Gagi Đogani je bio zgrožen kćerkinim riječima.

– Obožavam stopala! Pa ja to priznajem, ne stidim se. Nije to ništa ružno, ljudi moji. Pa šta sve parovi rade. Ne znam šta je strašno lizati stopala – rekla je Đoganijeva, a njen otac je odmah reagovao:

– Ja to u životu nisam vidio. Ne volim ni da slušam o tome. Svi su joj se smijali zbog toga. Mediji su pisali o tome. Otvarali su grupe na Instagramu na temu toga. Molim je da ne priča o tome – rekao je Gagi, koji je sjedio preko puta kćerke i zeta.

Iako je vidjela da je njenom ocu neprijatno, Luna je nastavila da govori o svojim fetišima.

– Tata, isto nisi nikad vidio da neko nekome dira pazuh. Ja obožavam to. Meni su njegove dlačice antistres. Meni je od mog Marka sve lijepo i hot. On me pali samo kad ga pogledam, on je moj s.ks na dvije noge – navela je Luna, a Đogani je ponovio da ne želi više da je sluša i da mu je sve to odvratno kada ona priča o tome.

Đoganijeva je već mnogo puta bila tema u “Zadruzi” zbog s.ksualnih fantazija o kojima je pričala javno. Nedavno je Marku Đedoviću ispričala kako bi voljela da bude okružena ogledalima dok ima s.ks sa Miljkovićem, što je Đedović iznio na sastanku za crnim stolom. Njena majka Anabela Atijas tada joj je zamjerila što o takvim stvarima javno govori, te joj je rekla:

– Bravo, kćerko, vidi se da si nešto naučila iz prethodnih sezona. Hvala i Marku što te uči da se tako lijepo ponašaš.

Izvor: Republika.rs