ROMANSA NA POMOLU: SREEJITA DE I GAURAV CHOPRA U LJUBAVI

162

rathore-learn-post_1346750884

Nakon što su nas osvojili svojom spontanošću u seriji „Odbačena“ koja se emituje na OBN TV indijski mediji počeli su da šuškaju da su se junaci pomenute serije zbližili i započeli ljubavnu vezu. Naime, Sreejita DE poznatija kao (Mukta) i Gaurav Chopra (Rrathore) završili su na naslovnicama većine tabloida u Indiji.
Prilikom nedavnog izlaska paparazzi u Mumbaju su popularne glumce snimili dok su razmjenjivali mnoštvo poljubaca i strasnih zagrljaja, što ih je prema pisanju tabloida dovelo u romansu.
Glumci nisu demantovali novinske napise, ali je Sreejita istakla kako je ostvarila divnu hemiju sa Gauravom koji je, prema njenim riječima, odličan glumac i izvrsno se snalazi u škakljivim ljubavnim scenama, odličan čovjek i divan prijtelj.
Vijest je naišla na pozitivne reakcije publike. Da li je u pitanju zaista ozbiljna veza ili pak samo marketinški trik vrijeme će pokazati. Šarmantnu glumicu su prije izvijesnog vremena povezivali i sa glumcem Saurabh Raj Jain (Juvraj) ali obo su tada odlučno demantovali sve priče o njihovim tajnim susretima.
Seriju „Odbačena“ u programu OBN TV možete pratiti od ponedjeljka do petka u 22:00h i subotom i nedjeljom u 20:00h.