“MOGLI STE DA GLUMITE DA STE NORMALNI! ŽELELA SAM DA MAMA I TATA BUDU UZ MENE!” Luna ponovo zaratila s roditeljima, pa istakla da nisu bili uz nju kad je to najviše očekivala! (VIDEO)

313

Anabela Atijas i Luna Đogani posvađale su se tokom pauze za reklame, a sa raspravom su nastavile i za crnim stolom. Naime, večeras je emisiju “Pitanja gledalaca” otvorilo pitanje koje je stiglo za Gagija Đoganija.

Ovaj zadrugar pozvao je porodicu da ponese hladno oružje. Iako je Gagi govorio da se samo šalio i Luna ga kritikovala zbog ove izjave, Anabela je rekla da se plaši porodice Đogani. Tada je Luna rekla i da je bila najtužnija pobednica, jer su se njeni roditelji svađali.

Ti se za stolom promeniš. Druga si osoba. Ne mogu da slušam više ovo dvoje (Gagija i Anabelu), sada sam ja kriva što je on (Gagi) to izgovorio. Da li sam ga odmah napala?! – rekla je Luna.

Ona sada priča isto kao i on, drugu priču. Ja sam došla na finale nesrećna, tužna, ljuta i umorna, ali ne da kličem dok mi dete plače – rekla je Anabela.

Imam i ja pravo da tata i mama budu uz mene dok sam ja pobedila. Briga me za vaše lajvove i za sve, mogli ste te večeri da sve progutate. Ja nisam kriva što vi imate bolestan odnos. To veče ste mogli da glumite da budete normalni. Ja sam htela da budu mama i tata pored mene, to što nisu oni to uradili, ja nisam kriva. Sutra je u novinama izašla slika kako on njoj pokazuje srednji prst. Sramota! Blam! Užas! – dodala je Luna.

Još jednom te molim da me ne stavljaš u isti koš. Još jednom me stavi u množinu, neću progovoriti s tobom – rekla je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs