RIJALITI ZVIJEZDA NAJAVILA ULAZAK U ZADRUGU 4?! Slijedi HAOS u Bijeloj kući – OVO su njeni USLOVI!

337

Maja Nikolić nije dugo bila u rijalitiju, pa je mnogi očekuju u Zadruzi 4, međutim, ona kaže da ima drugačije planove, ali i da joj niko od takmičara nije izazov. Podsećamo, pevačica je učestovala u više rijaliti formata, a neki od njih su Dvor i Farma.

– Uopšte ne razmišljam o ulasku u rijaliti, jer moji fanovi nisu za to, a ja iskreno trenutno imam neke druge prioritete vezane za muzičku karijeru. Kao gledalac volela bih da vidim poznate ličnosti kako se bore za parče hleba i glavnu nagradu. Ovo što sada prikazuju je totalno neinteresantno, jer od 50 učesnika poznajem samo dvoje, što je poražavajuće. Zato sam za to da se okupe pobednici svih rijalitija i da se oni takmiče. Da to bude neka jaka ekipa – priča Maja, ali ne krije da postoje uslovi na koje bi ipak pristala.

– Kada bi to bio pravi VIP rijaliti, kada bi se borili Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Marina Perazić, Miloš Bojanić, Nigor i Viktorija. E oni bi mi bili izazov. Tada bih i ja pristala, ovako nikad više. A verujem da mnoge moje kolege pevači razmišljaju baš kao ja, jer niko neće da se upliće sa ovim nikogovićima, starletanima i da ne kažem s kim još. Zašto bi se mi koji ipak imamo karijere iza sebe spuštali na ovaj nivo koji vlada po rijalitima – iskreno je rekla Maja.

.

.

Srbija Danas