ŽESTOKO UZVRATILA KARLEUŠI! Aleksandra Mladenović POKAZALA ZUBE – To sam više puta rekla… Nakon što ju je JELENA isprozivala, pjevačica ODGOVORILA! (VIDEO)

267

Sve popularnija pevačica Aleksandra Mladenović večeras proslavlja svoj 26. rođendan u prestoničkom restoranu. Ona je medijima priznala da je u prvim minutima današnjeg dana već imala kućno izdanje proslave. Na spisku zvanice će biti njeni najbliži prijatelji, kolege i porodica.

– Mnogo mi je ova izolacija pomogla, razmislila sam o svemu i shvatila sam ko su mi prijatejli. Ja sam od sinoć počela da slavim, bilo je naporno. Ceo dan se spremam, sinoć sam imala iznenađenje, duvala sam svećice. Dragica Zlatić mi je prva čestitala. Meni je najvažnije zdravlje, ljubav ne može da se narući. Poklone ću otvoriti kada budem kod kuće, sada sam uzbuđena – rekla je pevačica.

Jelena Karleuša je nedavno loše komentarisala njen rad, a naša novinarka je Aleksandru upitala da li joj smeta što pevačica sa dugogodišnjom karijerom ima takvo mišljenje o njoj.

– Ne želim da komentarišem, mišljenje Jelena Karleuše me ne zanima. To sam već više puta rekla – kratko je izjavila Aleksandra o prozivkama starije koleginice.

.

.

.

.

Informer