Katarina Grujić isprozivala Radu: Da te ja oblačim, izgledala bi ljepše!

196

Kaća Grujić važi za jednu od ljepše stilizovanih mladih estradnih dama, pa je često možemo vidjeti u unikatnim odjevnim kombinacijama skrojenim po njenoj mjeri. Njoj nikada novac za kupovanje garderobe nije bio problem budući da potiče vrlo iz imućne porodice.

Međutim, da novac ne znači i stil, dokazuje njena koleginica Rada Manojlović, koja, iako rodom iz skromne porodice iz Četereža, vrlo lijepo zarađuje glasom, ali ipak ne može da se uvrsti u pjevačice koje umiju da se obuku.

Grujićeva je prokomentarisala ovo, ne želeći da uvrijedi koleginicu i naglašavajući da su upravo one te koje biraju kako će izgledati, aludirajući na to da neko zna, a neko, jednostavno, ne umije, pa je izrazila spremnost da joj pomogne u odabiru garderobe ukoliko joj ova to bude zatražila.

– Pa nije me pitala nikada. Iskreno, ja i ne volim da komentarišem. Može svako da se obuče kako želi i bira koji će šminker da ga šminka. Sad, nekome se to sviđa, nekome ne, ali ne možemo svima da ugodimo – rekla je Kaća za Svet.

Nema sumnje da se Rada i te kako trudi da loš stil zamaskira minićima i fokusirajući se na to da uvijek istakne duge noge, kojima se neosporno može pohvaliti.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs