Zlata Petrović poslije toliko vremena otkrila: Bila sam mu ljubavnica 5 godina, čuvala sam mu brak!

190

Zlata Petrović (57) priznaje da je pet godina bila ljubavnica! Pjevačica kaže da je imala aferu s oženjenim, ali napominje da je pazila da mu ne upropasti brak!

– Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čovjeka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda.

Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da dijelim čovjeka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lijepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile! – rekla je Petrovićeva.

Folkerka je bila velika zavodnica, ali tvrdi da se smirila.

– Nijedna žena ni muškarac nisu dobili diplomu jer su dobri u spavaćoj sobi. Nisam fatalna kao što neki pričaju. Možda sam takva bila u mladosti, ali kako idu godine, sve više se smirujem – kaže Zlata i dodaje:

– Već neko vrijeme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: “Neka traje koliko traje” i ne nerviram se ni oko čega! – kaže Zlata.

Zlata Petrović se četiri puta udavala. Prvi put sa 14 godina, ali je poslije dvije godine pobjegla od muža. Drugi Zlatin suprug bio je harmonikaš, ali ni taj brak joj nije potrajao. Potom se udala za Hasana Dudića, s kojim ima sina Mikija. Poslije razvoda od pjevača počela je da se viđa sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. I tu vezu su krunisali brakom, dobili su sina Jovana, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

Izvor: Republika.rs