PUKLO SVE – HAOS NA IZBORU POTRČKA – nedjelja će BITI BURNA – Maja je izabrala NJIH DVOJE, a OMILJENI…

159

Večeras je Milan Milošević ušao u Belu kuću, kako bi počeo pretres nedelje i izbor potrčaka.

Maja Marinković je ovonedeljni vođa, koga je postavila po izlasku, Nina Babić.

Kako je veče krenulo burno, tako je i Maja odabrala potrčke za ovu nedelju, koji će biti u izolaciji sve do petka, kada će biti veče nominacija, gde će zadrugari birati koga će poslati u duel za opstanak u rijaltiju. Drugi nominovani biće sa najmanjim brojem glasova publike tokom nedelje.

Ovonedeljni potrčci su Marko Miljković i Jelena Pešić, a omiljena osoba koja će sa Marinkovićevom boraviti u hotelu je Iva Grgurić.

– Gledala sam šta bih bilo interesantno na gledanost, odnosno priča koja bi mene zaintrigirala, nema potrebe da se neko ljuti, stavljam Marka i Jelenu za potrčke – rekla je Maja, a Luna Đogani je odmah odreagovala.

– Znala sam tačno da će Maja ovo da uradi, a ja sam mogla prema tebi da budem grozna. Nisam ljuta, ali to samo pokazuje tvoje peckanje mene, i malopre si to uradila, to se vidi iz aviona, a ja sam ispala čovek prema tebi. Na početku sanstanka sam rekla Marku: “Ljubavi, spremi se, ti ćeš da budeš potrčko!” Sve vas čitam kao bukvar – rekla je izrevoltirano Luna.

Jelena Pešić i Marko Miljković prokomentarisali su odluku da baš oni ove nedelje odu u izolaciju.

– Ja sam zaljubljena, meni prija. Da ste me pitali sa kojim muškarcem bih volela da sam u izolaciji, rekla bih vam Marko, zaljubljenoj ženi će to sigurno da prija, nemam ništa protiv – prokomentarisala je Jelena.

– Luna mi je stvarnoi na početku rekla da ću ići u izolaciju, treća sreća. Ne znam odakle ljudima inspiracija da nas stavlja u izolaciju, kada nas dvoje drugi put kada smo bili nismo reč progovorili. Izolacija će biti dosadna, komunikacija će biti dosadna, mislim a bi Ivana i Bane bili zanimljiviji izbor – istakao je Miljković.

– Nisu bitni njih dvoje već je zanimljiva moja reakcija, zašto ne kažete istinu – dobacila je Đoganijeva.

Maja Marinković posle izbora potrčaka, izjasnila se ko je njena ovonedeljna omiljena ličnost.

– Janjuš nije omiljena ličnost, on ne zaslužuje da bude omiljeni posle svega što mi je rekao, omiljena ličnost je Iva – rekla je Maja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Srbija Danas