POSLIJE SVAKE SVAĐE SA MARKOM, ZVALA JE GASTOZA! Otkriveni ŠOK detalji odnosa Lune i Marinkovića: “Sve je ISTINA, viđali su se, imali su svoje štekove…”

176

Bivša učesnica “Parova” Jovana Novakov Šmizla odlučila je da progovori o Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Šmizla ističe kako ne može da ostane imuna na negativne komentare Lune Đogani na račun Nenada Marinkovića Gastoza, koji je kao i Novakovljeva bio takmičar rijalitija “Parovi”.

– Poznato je da smo Gastoz i ja smo kao brat i sestra. Nenad moju majku naziva svojom, živeli smo zajedno, mnogo ga volim. Jako me povređuje to što čujem i gledam koliko Luna pljuje Nenada i koliko devojka laže – ističe Šmizla i dodaje:

– K**va je kompliment za onakvu devojku. K**ve su za mene gospođetine, a ona je mali šljam veliko ništa. K**va je u duši i loš je čovek. Sa Lunom imam grozan odnos od samog početka, ona je devojka puna kompleksa, nesnađena, ne znam šta će ona u ovom svetu. To je devojka koja čim zine laže, ona može da laže narod, ali ne i mene ja znam celu istinu. Mora da laže zbog Marka, to razumem, ali ružno je kad gledaš kako se kune u porodicu i sestre, a laže – govori Šmizla i dodaje:

– Sedela je mnogo puta u našem restoranu sa Nenadom, a sad ga pljuje. Gastoz i meni brani da pričam ali kad čujem šta sve Luna laže ne mogu da prećutim. Mene je iskreno sramota u njeno ime. Ja nisam svetica, ali ona je dno-dna, k**vetina, prostakuša. Najjadniji šljam, Istina je sve što se priča. Stalno je zvala Nenada, viđali su se imali su svoje štekove… Znate već na šta mislim – otkriva bivša takmičarka “Parova”.

Novakovljeva kategorično tvrdi da je Đoganijeva bila intimna sa Marinkovićem svaki put kada bi imala kritičnu fazu sa Markom Miljkovićem.

– Naravno da su bili zajedno, posle svake svađe sa Markom stalno je zvala Gastoza. I to za slavu! Kao nije imala ništa samo se vratila kući, to može da priča drugima. U isto vreme smo bili u Svilajncu na slavi sve znam i sve sam videla. Bolje da ne pričam mnogo sve je već jasno. Sama se već dovoljno zakopala – rekla je Jovana, pa naglašava:

– Stalno je Nenada zivkala za one stvari, neveznao samo za Marka. Ko zna da li je samo Gastoz bio na spisku zvanica – zaključuje Jovana Novakov.

Informer