AUUU! KAKAV BLAM! Gavrić ISPONIŽAVAO Miljkovića u LAJVU – Ustao i vratio mu ČUVENIH 2.000 dinara (VIDEO)

72

Luna Đogani dobila je set pitanja od strane predstavnika sedme sile, a bili su u vezi odnosa sa sestrama Blankicom Atijas i Ninom Đogani.

– Posle svih scena koje si priređivala u Zadruzi 3, da li stvarno misliš da ćeš moći da nađeš dečka, ako Marko i ti raskinete? – glasilo je pitanje.

– Pa, iskreno da ti kažem, ne. Ako raskinemo, ja sam završila svoje. Generalno, ne opravdavam sebe uopšte, generalno, od početka, od prve Zadruge, ne mislim da sam devojka za pohvalu i daće baš srećno da me dovede u kuću. Ja ne mogu protiv sebe – rekla je Luna.
Imam rešenje, ukoliko Marko i ti budete raskinuli, evo ja ću da te ženim, tako da ništa nemoj da brineš! – našalio se Darko.

– Da li si svesna šta si sve uradila sebi, na šta opet imaš pravo, ali pre svega šta si uradila čitavoj svojoj porodici. Kako si se osećala kada ti je Blankica rekla da su ljtui na tebe, ali da će ti oprostiti? – glasilo je pitanje.

– Već sam pričala na tu temu, najodvratniji osećaj mi je bio taj. Mislim da je u meni bilo sve, ma nemam ni reči, koje bi iskoristila. Gledala sam u njeno preslatko lice, kada je izgovorila to, ona nema trunke loše emocije. Ima pravo na to, deca ne lažu, niti možeš da ih slažeš. Drago mi je da sam je videla i fa sam to čula – rekla je Đoganijeva.

– Blankici si bila idol, sve na svetu, šta si videla u njenim očima, kako će tek reagovati Nina, koja ima društvene mreže, društvo? – bilo je sledeće pitanje.

– Sigurna sam da Nina neće biti drugačija od Blankice, Nina je i odrasla i ona meni generalno kaže šta misli. Ona je, dosta je, ima taj stav i ovaj put joj kažem da ne treba da ga menja. Sigurna sam da neće biti ništa drugačija i sigurno je da će mi reći mnogo više. Ja sam Marku zamerila što je morao to da pominje, jer je dovedena u situaciju da joj se neko ruga. Ovde su joj roditelji, sestra, znam da je podržala mamu i tatu, sve nas ona podrži, ali ne voli da se eksponira. Ona pokušava da pobegne od toga i žao mi je što je uvučena u to. Ja nisam želela da dođe do toga, da sam znala, ja bih to sprečila. KJedva čekam da me realnost spuca, stvarno sam mnogo toga proživela. Ja sam ušla kao zvezda, dva dana sam držala taj stav, a onda sam sve što sam rekla da neću, opet sam sve uradila. Sad nema prostora da se perem i pravdam. Mnogo mi je drago što je Mirko došao, sad moja majka ima pravog prijatelja – rekla je Luna.

– Ja ću da se umešam ovo za Ninu, ja sam u kontaktu sa Anabelinom porodicom, i znam koliko je Nina propatila. Evo Marko, vraćam ti dve hiljade dinara i sada ti Anabela ništa ne duguje! – izjavio je Mirko Gavrić i Miljkoviću dao 2000 dinara, nakon čega je on postao veoma nervozan.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Srbija Danas