PROCURIO TAJNI SPISAK 27 učesnika “Zadruge 4”!

208

Čelnici televizije “Pink” ne žale novac kako bi privoleli poznate ličnosti da postanu učesnici četvrte sezone rijaliti programa “Zadruga”.

Izvor blizak produkciji otkriva da je skoro izvesno učešće ljutih protivnica starleta Stanije Dobrojević i Stanije Đurić.

Katarina Živković, koja je pobedila u “Farmi 3” takođe je u opticaju, kao i političar Marjan Rističević, te pevači Zorica Marković, Zorica Brunclik, Miloš Bojanić i Bebi Dol, koji su se već dokazali u rijaliti programima.

– Kaća je posle rijalitija potpuno promenila život i više nije ona skromna devojka koja je bila. Sada može u koštac da se uhvati sa starletama, jer izgleda odlično, a sigurna je u sebe, zato što peva kao zmaj, pa za nju nema zime. Jedino što Kaću koči je njena ljubavna veza, ali verujem da će uspeti da sredi probleme i da uđe u “Zadrugu 4” – rekao je dobro upućen izvor.

Što se tiče pomenutih starleta i pevača, produkcija sa njima uveliko pravi planove i dogovara honorare.

– Sa Stanijom i Tamarom produkcija već vodi razgovore a na redu za sastanke su pevači. Uslovi koje su pripremili za sve njih su i više nego fantastični tako da će i oni koji do sada nisu razmišljali da kažu ne, neće moći odoleti ponudama -* tvrdi izvor iz produkcije.

Mnoga imena koja su obeležila dosadašnje sezone Zadruge, kao i Farme su u pregovorima sa Željkom i Milicom Mitrović Već je poznato da će se u velelepnu Belu kuću useliti Kristijan Golubović i Miki Đuričić, jer su potpisali ugovore sa televizijom “Pink”, na obostrano zadovoljstvo.

Među novim učesnicima nove sezone “Zadruga”, pominju se i sadašnji voditelj iste, Milan Milošević, koji je kao predstavnik sedme sile, u rijalitiju uspeo da se izdvoji od svih svojih po spretnosti da, tako reći, da napravi šou kroz izazivanje različitih sukoba i zanimljivih odnosa između cimera u prvoj Zadruzi i da sa svima ostane u korektnim odnosima.

Među onima koji su na spisku, nalaze se i bivši supružnici Marina Perazić i Ivan Fece Firči, koji su pre 10 godina učestvovali u drugoj sezoni “Farme”, zatim Dragan Marinković Maca, Jelena Golubović, Goca Božinovska, a ono za šta Milica i Željko ne bi štedeli para je da u rijalitiju ponovo vide bivši bračni par Kiju Kockar i Slobu Radanovića sa kojima su u pregovorima.

Njima je prva sezona ovog, najgledanije rijalitija donela mnogo boljitaka u životu i veliku popularnost, a još uvek nije poznato da li će oni pristati da ponovo budu stanari Bele kuće.

Zadruga je nezamisliva bez Lune Đogani, jer je učestvovala u sve tri dosadašnje sezone, pa je njeno učešće u novoj sezoni izvesno.

Skandaloznoj pevačici Maji Nikolić ponuda za Zadrugu je dobrodošla, jer je njena karijera već neko vreme u silaznoj putanji, a poznato je da pevačica odlično pliva u rijaliti programima, jer se u svađama odlično snalazi.

Ukoliko mu zdravstvena situacija dozvoli, političar Vojislav Šešelj pojaviće se u Zadruzi 4. Šešelj već ima rijaliti iskustva, a poznato je da su njegova učešća u istim obeležili razni skandali. Kristijan je saslušan u policiji, nakon Šešeljevih tvrdnji da je trebao da ga ubije. Političar je takođe poznat i po ljubavnoj aferi sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi, koja će se takođe pojaviti u ovom rijaliti programu.

Na dugačkoj tajnoj listi novih zadrugara, nalazi se i blogerka Zorana Jovanović Zoranah, Jutjub zvezda Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ljubavni par Anđela Ignjatović i Mihailo Veruović, omiljeni kod mlađe generacije kao Breskvica i Vojaž. Baka Prase i Vojaž vode rat mesecima unazad kako putem društvenih mreža, tako i putem medija, pa će njihove svađe u Beloj kući biti i te kako zanimljive.

Učešće Miljane Kulić se ne dovodi u pitanje, te je već otkrila da je pregovarala sa Milicom Mitrović.

– Svom sinu Željku sam i otac i majka i moram sama sve da obezbedim za njega. Ulazim sama u “Zadrugu 4”, razgovarala sam sa Milicom i dogovorile smo se. Biću sama u Zadruzi, jer ja nisam Luna da mi treba muškarac, kako bih bila zanimljiva. Za razliku od nje, ja sam pravi šou – rekla je Miljana za medije.

Ova sezona zadruge je pri kraju i beleži veliku gledanost, a ukoliko se svi navedeni učesnici usele u sledeću sezonu ovog rijaliti programa, verujemo da će svi rekordi gledanosti do sada biti oboreni.

Srbija Danas