Miljković se prisjetio “Zadruge 2”, pa iz starih razloga poslao OVOG POTRČKA u izolaciju! (VIDEO)

130

Zadrugari ove nedelje biraju u “Nominacijama” između Baneta Čolaka i Dragane Mitar, koje je ovonedeljni vođa Mima Živković postavila za potrčke, a Luna Đogani i Marko Miljković dali su svoj sud, koga će ovog vikenda poslati u izolaciju na korak od izbacivanja.

– Neko ko je bio tu za mene od prve sezone, tada kada je većina bežala od mene, Bane je bio tu za mene, uspavljivao me je, hranio me je, bio tu kada sam imala komšare. Zbog toga ćeš uvek imati posebno mesto u mom srcu. U drugoj sezoni sam se ogrešila o tebi, čak sam te i udarila, izvini zbog toga. Mnogo si mi bolji kada si sam, kada si u vezi, potpuno se posvetiš toj osobi. Želim ti da uđeš u svaku sezonu “Zadruge” sa Borom i da imate radio “Amneziju”. Dragana i ja smo imale prošle sezone neke sukobe, po mom mišljenju bespotrebne, to je više bilo loženje od drugih ljudi. Ti si dobra devojka, ali mislim da zaslužuješ bolje, ja sam se našla u toj situaciji, tu žena najgore prođe, nema tu sreće. Zbog sukoba iz prethodne sezone šaljem Draganu, ostavljam Baneta – rekla je Luna.

– Bane i ja smo imali neke sitne rasprave, mi smo u dobrim odnosima, kada fali hrana ili pljuge on je uvek tu da napravi neku kombinaciju, mi smo tu, držimo se. On sebi radi stvari na štetu, ali to je njegovo pravo, on je dobar momak. Svi koji su pratili “Zadrugu 2” videli su da smo imali mnogo konflikata, nismo to izgladili, zato šaljem Draganu – istakao je Miljković.

Pogledajte detaljnije u video prilogu.

Srbija Danas